Contact, adres en openingstijden

Agenda

Concert Flevolands Jeugd Symfonie Orkest

zaterdag 29 juni 2019, van 14.00 - 15.30 uur, Kubus

Jong speelt voor oud. FJSO organiseert een concert voor mensen die niet zo makkelijk de deur uit gaan. Flevolands Jeugd Symfonie Orkest (FJSO) richt de blik meer naar buiten. Op 29 juni organiseert het FJSO samen met Serviceclubs uit Flevoland, de Syrische keuken en de Kubus een muzikale middag voor muziekliefhebbers uit Flevoland en omgeving. De jonge musici (in leeftijd variërend van 10 tot 23 jaar) gaan proberen om zo veel mogelijk mensen, ook zij die moeilijk van huis komen, een geweldige middag te bezorgen.

Speciaal voor deze gelegenheid zullen ook jonge musici van het Duitse Jugendsinfonieorchester der Stadt Recklinghausen aanschuiven. Zij hebben muziek ingestudeerd om samen te kunnen optreden! Op het programma staan stukken zoals ‘De Barbier van Sevilla’ van Rossini en ‘Phantom of the Opera’ van Andrew Lloyd Webber.

Naast live muziek, verhalen en gasten uit Duitsland zijn er hapjes vanuit de Syrische keuken in de pauze van het programma. Eerder dit jaar, in de periode 29 april - 1 mei, is het FJSO naar Recklinghausen geweest om samen met het bovengenoemde jeugdorkest en met de Neue Philharmonie Westfalen op te treden bij de opening van de Ruhrfeststpiele. Vooral het samenspelen met de professionele musici van de Neue Philharmonie was voor onze leden een bijzondere ervaring! 

Wat kost een kaartje?
Een kaartje voor de compleet verzorgde middag kost € 15,00. Stuur een e-mail naar info@fjso.nl om kaarten te bestellen.

Wat gebeurt er met de opbrengst?
Met de opbrengst dekken we in de eerste plaats de kosten voor het voorbereiden van het concert, dirigent, zaalhuur, techniek, repetitieruimte en dergelijke. Daarnaast wil het FJSO de resterende opbrengst graag inzetten om de continuïteit van het jeugdorkest te verbeteren. 

 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.