Contact, adres en openingstijden

Agenda

Bigband Festival Lelystad

zaterdag 26 januari 2019, van 12.00 - 18.00 uur, Kubus

Kubus heeft met haar paradepaardje Q Buskers alweer de achtste editie van een heerlijk Bigband Festival klaar staan. Het laatste weekend van januari strijden Bigbands afkomstig uit alle windstreken van Nederland om de eer in de theaterzaal van Kubus.

Naast onze huisband de Q-Buskers zullen de volgende bands ook optreden:

Zij worden beoordeeld door dezelfde deskundige jury die ook de afgelopen jaren de bands beoordeelde. De organisatie is dit jaar in handen van Afra Dekker & Rien de Kloet namens de Q-Buskers en Matthijs Broers namens De Kubus.

Het festival begint om 12.00 uur en is de hele middag GRATIS toegankelijk voor alle muziekliefhebbers, de sfeer is informeel en je kunt in- en uitlopen wanneer je wilt!

Goed doel
Tijdens het festival wordt er aandacht besteed en geld opgehaald voor Hospice ’t Hofje in Lelystad. 

Binnen woonzorgcentrum de Hoven in Lelystad bevindt zich op de 3e etage de palliatieve unit met een hospice functie ’t Hofje. ‘t Hofje biedt plaats aan 4 bewoners die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. Het is een kleinschalige woonvorm waarin de huiselijke sfeer belangrijk is. Als sterven thuis, om welke reden dan ook niet mogelijk of wenselijk is, biedt ’t Hofje hiervoor een oplossing. Het uitgangspunt is daarom dat zoveel mogelijk wordt aangesloten bij de eigen thuissituatie. In samenwerking met vrijwilligersorganisatie VTZ wordt terminale zorg geboden aan cliënten vanaf 30 jaar. Aandacht, zorg en steun zijn hierbij het uitgangspunt. Meer informatie is te bekijken op de website

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.