Contact, adres en openingstijden

Agenda

Auditie Next Move

zondag 23 juni 2019, van 10.30 - 15.30 uur, Kubus

Ben jij tussen de 12-21 jaar, gepassioneerd danser en wil jij je verder ontwikkelen? Dan is er Next Move! Dé danstalentenklas van Flevoland. Bij Next Move krijgen gepassioneerde dansers tussen de 12 en 21 jaar de kans zich dicht bij huis verder te ontwikkelen. Meld je nu aan! 

Verdiep je in verschillende danstechnieken, ontdek waar je talenten liggen, deel je passie en plezier met gelijkgestemden en verbreed je horizon. Next Move kan je ook gebruiken als voorbereiding op een dansvakopleiding. Next Move volg jij tweewekelijks op 15 zaterdagen, naast jouw reguliere lessen op jouw dansschool.

Krijg les van de besten en treed op
Bij Next Move krijg je les van de beste dansdocenten van Nederland en docenten die verbonden en/of werkzaam zijn op de dansvakopleidingen. Het lesprogramma is intensief en gevarieerd; van Klassiek ballet tot Afro en van Improvisatie tot Physical Movement. Maar ook jouw artistieke ontwikkeling, eigen danspersoonlijkheid worden verder vormgeven door het volgen van theatervormen, creëren van eigen werk en kennis op doen over dansgeschiedenis. Als dansgroep ga je daarnaast optreden op diverse professionele podia in Flevoland.

Over Next Move

 • Duur lesjaar: 15 lesdagen
 • Lestijd: om de week op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur in Lelystad of Dronten
 • Start klas: september 2019, zie rooster
 • Lesgeld : € 285,- per lesjaar per deelnemer (82 lesuren + optredens)

Tijdens lesdagen van Next Move zijn altijd vaste aanspreekpunten/mentoren voor jou aanwezig:

 • Amarinske Brands, De Meerpaal in Dronten
 • Ingrid Krabbe, Kubus in Lelystad
 • Maaike Hazelaar, Kubus in Lelystad
 • Mariëlle Paulusma, Reflex in Lelystad

Meedoen aan Next Move
Het traject is simpel. Schrijf je in en doe mee aan de audities op zondag 23 juni van 10.30 uur tot 15.30 uur in Kubus, Agorabaan 3, Lelystad. Tijdens de auditie wordt gekeken naar wat je kan en wat je nog kan leren. Je laat tijdens de auditie een performance zien van minimaal 1 minuut en maximaal twee minuten. Dit mag van theatervormen tot dans zijn, zodat je de mogelijkheid hebt om naast de workshop nog meer van jezelf te laten zien. Wanneer er muziek gebruikt wordt moet je zelf de muziek verzorgen (mobiel of tablet). Deelname aan de auditie is gratis.

Auditieprogramma

 • 10.30 uur inloop en uitleg
 • 11.00 uur workshop Modern Jazz door Bart Sluis
 • 12.00 uur workshop Afro door Raisa Fairbairn
 • 13.00 uur pauze
 • 13.30 uur performances door auditanten
 • 15.00 uur einde

Meer informatie
Volg Next Move op Facebook en Instagram. Heb je vragen? Mail naar info@centrumamateurkunstflevoland.nl.

Het Talent van Flevoland
Next Move is een initiatief van Centrum Amateurkunst Flevoland en is onderdeel van het programma ‘Het Talent van Flevoland’. Next Move wordt gerealiseerd in samenwerking met Kubus, De Meerpaal en Reflex Ballet- en Dansstudio en dankzij ondersteuning van Fonds voor Cultuurparticipatie en Provincie Flevoland.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.