Active in Art

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar? Maak je graag muziek, fashion, video’s, kunst, street-art, verhalen of andere creaties? Doe dan mee met Active in Art!

Samen met leeftijdsgenoten krijg je in Active Art de kans en middelen om nóg beter te worden in wat je al kan of graag wilt kunnen. Je kan het zo gek niet bedenken, dat is helemaal aan jou. Denk aan je eerste professionele video-shoot, je eerste muziek performance of je eerste muurschildering. En als je wil, kan je ook toewerken naar een spetterend einddoel. Geen idee is te gek! Grijp jij je kans? Bemachtig dan nu jouw plek! Let op: VOL=VOL. Het kost je helemaal niets! Alleen je enthousiasme natuurlijk.😉

Hoe gaat dat
Op zaterdagmiddag 1, 8, 15 en 22 april 2023 ga je eerst met jouw leeftijdsgenoten (kunst) ideeën verzamelen. Je krijgt gave opdrachten van een coach en samen maak je een plan wat jullie in de maand mei willen gaan uitvoeren. Wordt het dansen, schilderen, filmen, game design of iets heel anders? En als jullie aan het einde iets willen laten zien, kan dat op zaterdag 10 juni 2023 in het centrum van Lelystad. Begeleiding is aanwezig.

In april (1, 8, 15 en 22) begin je dus op zaterdagmiddag op de startlocatie op één van de volgende tijden, daarna is het aan jou:

  • Groep 10-12 jaar (basisschool) van 13.30 – 14.30 uur
  • Groep 12-14 jaar (middelbare school) van 14.45 – 15.45 uur

De locatie ontvang je in de bevestigingsmail na je aanmelding.

Aanmelden

  • 10-12 jaar (basisschool)
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 13-14 jaar (middelbare school)
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Active is Art is een samenwerking van: Kubus, Welzijn Lelystad, Stichting Schateiland, FCP (Fonds Cultuurparticipatie), SLO (Samen Lelystad Oost), Jeugdfonds Sport en Cultuur en Energetic Crew.